از من تا تو

از من تا تو

از من تا تو

از من تا تو

قیمت لوله

قیمت لوله

لوله ها ، به ویژه فولاد و فلز ، یکی از مهمترین محصولاتی است که امروزه در ساخت و ساز و سایر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. صنایع نفت و گاز و پتروشیمی تاسیسات اسکله های دریایی و بسیاری موارد دیگر بخشی از کاربردهایی است که لوله ها دارند. در این مقاله می خواهیم به طور کامل در مورد لوله های فولادی ، انواع آنها ، قیمت خرید لوله ، لوله ها و مواردی از این قبیل صحبت کنیم ، بنابراین هر کجا که در مورد لوله صحبت کنیم منظور همان لوله های فولادی است ، زیرا لوله های فولادی ویژگی های بسیاری دارند. از ویژگی های آن می توان به مقاومت بالا و مقاومت زیاد در برابر گرما ، مقاومت زیاد در برابر خوردگی و موارد مشابه اشاره کرد.

 

انواع لوله های فولادی

با توجه به روش ساخت لوله های فولادی به دو دسته اصلی و اصلی تقسیم می شوند: لوله های بدون درز یا Manisman و لوله های جوش داده شده یا درز دار.

 

 

لوله بدون درز چیست؟

قیمت لوله

در کارخانه های تولید فولاد ، دو روش اصلی برای تولید انواع مختلف لوله وجود دارد. در روش اول ، ابتدا انواع مختلف مقاطع مانند ورق های فولادی از طریق شمش های فولادی ساخته می شوند ، سپس ورق های فولادی در اندازه ها و ابعاد خاص از هم جدا می شوند و در مرحله دیگر با روش های مختلف ساخته می شوند. و ابزارهای مختلف خم می شوند و به صورت لوله ساخته می شوند و از هر دو طرف جوش می خورند و بدین ترتیب لوله های درز دار یا درز دار ایجاد می شوند. لوله های اسپلیت معمولاً در سرعت های بالا تولید می شوند که ماده اولیه آن انواع ورق های فولادی در ضخامت های لازم برای ساخت آنها است و لوله خم و خم می شود و دو لبه به هم جوش داده می شوند. مقاومت لوله های جوشکاری شده بسیار زیاد است ، با این وجود قسمت جوش داده شده و اتصال جوشکاری نکته ای است که مورد توجه بسیاری از مهندسان قرار گرفته است ، به طوری که اگر کیفیت جوشکاری در این لوله ها در مواردی مانند لوله کشی گاز و یا از مواد شیمیایی موجود در پالایشگاه ها سوال می شود که آیا آنها می توانند فشار داخلی دما و گرما را تحمل کنند یا خیر ، بنابراین لوله های جوش داده شده قادر به تحمل مقدار مشخصی از نیرو و فشار هستند بنابراین نوع کاربرد متفاوت است.

q17b_q6.png

 

لوله یا مانیسمان بدون درز چیست؟

 

بر خلاف لوله های جوش داده شده ، که از درز ، یعنی دو لبه به هم متصل شده و جوش داده می شوند ، و محل جوشکاری در امتداد لوله شناخته شده بود و مقاومت لوله بستگی زیادی به این روش ها در لوله های Mannesmann یا بدون دروس ساخت لوله دارد. از ورقهای آهن و از فولاد استفاده نمی شود. در واقع در این روش از شمش یا قوطی های فولادی برای ساخت لوله استفاده می شود ، به طوری که در کل طول لوله و کل سطح لوله اثری از جوشکاری یا درس وجود ندارد. صاف و روان است و به همین دلیل کیفیت و مقاومت این نوع لوله ها بسیار بالاتر از لوله جوش خورده است و در موارد مختلف مانند لوله کشی گاز پتروشیمی و مواردی از این دست که فشار و نیروی زیادی دارند. مورد استفاده قرار می گیرد اما ضخامت لوله در این موارد بسیار مهم است که باید براساس نوع کاربرد مناسب باشد.

 

 

توجه داشته باشید که لوله ها به مرور زمان از مواد مختلفی مانند مس ، آلومینیوم ، آهن ، فولاد و مواد پلاستیکی ساخته می شوند که هرکدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند ، اما در این مقاله فقط در مورد لوله های فولادی صحبت خواهیم کرد. انواع مختلفی از فولاد وجود دارد فولادهای پر کربن فولادهای متوسط ​​و فولادهای کربنی آلیاژهای مختلف فولاد از نظر مقدار عناصر تشکیل دهنده آن متفاوت هستند ، بنابراین خواص مکانیکی ، شیمیایی و فیزیکی محصولات مختلف فولادی و مقاطع ساخته شده با این نوع فولاد متفاوت هستند. . به عنوان مثال ، از فولادهای آلیاژی بالا برای ساخت لوله هایی استفاده می شود که در شرایط سخت و فشار بالا در دمای بالا استفاده می شود ، اما از فولادهای آلیاژی کم کربن و معمولی در ساخت لوله ها و مقاطع در شرایط عادی استفاده می شود. آنها به عنوان ساخت و ساز استفاده می شود. البته توجه داشته باشید که در بعضی موارد ، لوله های ساختمانی باید از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشند که در شرایط مختلف متفاوت است. معمولاً برای لوله کشی آب و آبرسانی از فولاد ضد زنگ استفاده می شود که در این صورت برای لوله کشی یا از فولاد ضد زنگ یا فولاد گالوانیزه یا موارد مشابه استفاده می شود. در گذشته از مواد مسی و لوله های مسی برای لوله های آبرسانی استفاده می شد ، اما به دلایل مختلفی مانند گرانی ، مقاومت و اقلام مختلف دیگر امروزه. استفاده از فولاد ضد زنگ و فولاد گالوانیزه رایج شده است.

http://ahanbaman.ir/pipe-price/